Puppyshoot

Een puppyshoot is een fantastische kans voor een fokker om hun nestje pups mooi vast te laten leggen. Voor een puppyshoot kom ik namelijk bij de fokker thuis om foto’s te maken het kleine grut. Voor een puppyshoot plan ik heel ruim de tijd in zodat ik met alle geduld foto’s kan maken en de pups tussendoor heerlijk even kunnen powernappen.Puppy's

Tijdens een puppyshoot worden er heel veel foto’s gemaakt. Zo maak ik van alle pups individuele portretjes (leuk voor de nieuwe baasjes!), maar ook zal ik proberen de pups in een groepje en met hun moeder samen vast te leggen.

Een puppyshoot kan in principe op elke leeftijd plaatsvinden, afhankelijk van wat voor foto’s u graag wilt krijgen. Omdat ik niet vanuit een studio werk, maar in een natuurlijk omgeving, is het wel prettig als de pups buiten mogen komen. Dit mag gewoon in de achtertuin van de fokker zijn, maar kan ook op een leuke buitenlocatie.

Zowel de fokker als ook de nieuwe baasjes kunnen foto’s uit de shoot bij mij laten afdrukken of nabestellen. Tevens geldt voor allebei een leuke korting als er nogmaals een shoot geboekt wordt!

Puppyshoot in het kort:
– Circa 2-3 uur foto’s maken.
– Een persoonlijke bestelpagina met een selectie van alle gemaakte foto’s.
– Standaard inbegrepen ontvangt de fokker al 2 webfoto’s van iedere pup & 2 webfoto’s van het gehele nest.
– Eenvoudig bijbestellen van meer digitale foto’s, foto-afdrukken.
– De foto’s blijven online staan tot de puppy’s zijn uitgevlogen naar hun nieuwe baasjes. Zo hebben ook de nieuwe eigenaren van de pups de kans om foto’s na te bestellen
– 20% korting bij een tweede shoot van hetzelfde nest
– Kortingsbon voor iedere pupeigenaar van 10% korting op een fotoshoot met de hond
– Feature op Facebook met een of meerdere previewfoto’s

Enkele voorbeeldfoto’s van een puppyshoot

Mario-27 Toadette-12 Toadette-30 Toadette-33

Jolly Doodles pups -4 Jolly Doodles pups -11 Jolly Doodles pups -12 Jolly Doodles pups -18

Jolly Doodles pups -19 Jolly Doodles pups -23 Jolly Doodles pups -31 Jolly Doodles pups -40