Opgroeishoot

Een opgroeishoot is een prachtige verzameling van de ontwikkeling van uw pup naar volwassen hond. Kleine puppy’s groeien als kool en voor u het weet bent u vergeten hoe ze eruit zagen als kleine pluizenbol. Als u besluit een opgroeishoot te boeken, spreken we in 1 jaar tijd 4, 6, 8, 10 of zelfs 12x af en iedere keer maak ik een uitgebreide fotoreportage van uw pup! Aan het einde van een jaar heeft u een serie waarin uw pup per foto groter wordt!

De opgroeishoot kan iedere keer op dezelfde locatie plaatsvinden, maar we kunnen ook per keer wisselen. Wel zullen we altijd buiten in de natuur afspreken zodat uw pup heerlijk in zijn element kan zijn. Om het opgroeien heel mooi zichtbaar te maken, is het bijvoorbeeld leuk om in iedere fotosessie een paar bepaalde foto’s consequent te herhalen. U kunt de hond bijvoorbeeld altijd op de foto laten gaan met hetzelfde knuffeltje zodat u de pup na een jaar ziet groeien naast hetzelfde object of we zorgen dat in iedere shoot dezelfde pose aan bod komt zodat ze in dezelfde houding steeds ’n stukje groter worden.

Na de eerste opgroeishoot krijgt u van mij een gratis foto-afdruk op 20×30 formaat cadeau! Daarnaast mag u bij iedere opgroeishoot uw 5 favoriete foto’s uitkiezen die ik u vervolgens op webformaat zal toesturen.

Beginnen met een opgroeishoot kan in principe vanaf iedere leeftijd, maar voor het meest complete overzicht is het ’t leukst om de eerste sessie te plannen tussen de 8 en 12 weken! Hoe vaker u terugkomt in een jaar, hoe goedkoper de shoots worden! Kijk voor meer informatie zeker eens op de pagina met tarieven.