Mogelijkheden

De mogelijkheden bij Jolly Dogs zijn zeer uitgebreid. De focus op hondenfotografie, maar ook deze “tak van sport” kent weer vele variaties en elk van deze vraagt zijn eigen manier van werken. Klik op de foto van de shoot van uw keuze om in een nieuw tabblad meer informatie te krijgen.

Fotoshoot met de hond2

Fotoshoot met de hond

Een fotoshoot van circa 1 uur waarbij ik uw hond zowel geposeerd als in actie zal fotograferen. Hiervoor spreken we af in een losloopgebied van uw keuze zodat ik de hond in een prachtige natuurlijke omgeving kan vastleggen.

Puppyshoot

 

 

Puppyshoot

Tijdens een puppyshoot kom ik bij de fokker thuis en maak ik foto’s van het gehele nest, maar ook van de puppy’s individueel en indien gewenst samen met hun moeder/ouders. Als de pup oud genoeg zijn, is het ook mogelijk om de shoot buiten plaats te laten vinden.

Opgroeishoot

 

 

Opgroeishoot

Een opgroeishoot volgt het opgroeien van uw pup tot volwassen hond. Gedurende 4, 6, 8, 10 of 12x per jaar spreken we af en maak ik foto’s van uw pup. Hierbij werken we de vrije natuur en mag de pup zowel stilzittend als lekker in actie op de foto’s. Aan het einde van het jaar heeft u een prachtig verloop van uw pup in zijn groei naar volwassenheid.

 

Fotoshoot voor fokkersFotoshoot voor fokkers

Voor een fokker is het fantastisch als de website of Facebookpagina gevuld kan worden met representatieve foto’s van uw mooie fokhonden. Maar al te goed ken ik zelf de moeilijkheid van de rol van zowel baasje als fotograaf zijn tijdens een fotoshoot. De focus van de hond is toch anders als je als fokker zelf met twee petten op staat. Gun uzelf daarom de rust en luxe van een fotoshoot, speciaal voor fokkers en laat mij uw fokhonden prachtig vastleggen op beeld.

 

Seniorenshoot

Seniorenshoot

Is uw maatje al wat ouder of wellicht ziek? In dat geval is een seniorenshoot een goede keuze voor u. We spreken af of een locatie die voor uw senior vertrouwt is en ik pas me geheel aan aan het tempo en de mogelijkheden van uw bejaarde hond. We blijven bijv. dicht bij huis en kiezen voor goed begaanbaar terrein. De seniorenshoot is een prachtige ode aan uw trouwe maatje.

Portfolioshoot

 

Portfolioshoot
Soms ben ik op zoek naar speciale hondenrassen of -leeftijden om mijn portfolio uit te breiden. Voor portfolioshoots zoek ik honden die de basiscommando’s uitstekend beheersen en los mogen lopen. Ik maak eerst een serie foto’s waarbij de hond zit en ligt. Hierna kan de hond eventuele trucjes die hij beheerst showen. We sluiten de shoot af met actiefoto’s waarbij de hond rent of speelt.