HollandDoodleDag 2015!

Op zondag 13 september was ik te gast in het verre Hengelo op de HollandDoodleDag van collega-fokker Janine. Op deze bijzondere dag zijn alle baasjes van een puppy van Holland Doodles van harte welkom om bij te kletsen en te zien hoe het de nestgenootjes van hun eigen Doodle is vergaan in de afgelopen tijd. Ik was als fotograaf op deze dag aanwezig om sfeerfoto’s te maken en portretten te schieten van de diversen aanwezige Doodles.

HollandDoodleDag-4 HollandDoodleDag-11

De dag was gevuld met vermaak voor jong en oud. Voor de kids een springkussen, voor de hondenbaasjes een interessante lezing en voor de Doodles ’n trimmer en een fotograaf. Ook voor de inwendige mens werd gezorgd in de vorm van popcorn & limonade, koffie & cake en later als lunch ’n overheerlijk broodje worst.

HollandDoodleDag-8 HollandDoodleDag-10 HollandDoodleDag-19

Voor mij als fotograaf was het vooral ’n hele leuke uitdaging om alle soorten en maten Doodles die aanwezig waren mooi vast te leggen! Ik hoop dat de baasjes net zo van de foto’s zullen genieten als ik van de gezellige dag!

Abby-1 Bobbie-4  Dorak-24 Dundee-3 Guusje-4 Jazzy-14 Jilly-3 Lobke-4 Mayra-5 Mik-7 Russel-2 Sipke-1 Tagg (1) WieOhWie-7Camira-3  Yindi-2Yaiza-1