Herderkruising | Djuna

Door het slechte weer heb ik ’n hoop portfolioshoots moeten afzeggen.. Ontzettend balen, want ik stond absoluut te trappelen om verder te gaan!! Maar,  mijn geduld werd beloond en 24 juli was het dan toch weer zover.

Ditmaal had ik een afspraak in Woerdense Verlaat, op ’n prachtige locatie langs de Amstelkade. Op het fantastische eigen terrein van de ouders van Daniek ontmoette ik Djuna, ’n Berner Senner x Hollandse Herder x Mechelse Herder. Deze gehoorzame dame was voor mij een ideaal model, ze deed keurig alles wat haar gevraagd werd. Toevallig hadden we mazzel en stonden de hortensia’s in de achtertuin in bloei. Een prachtig decor voor de portretshots.Watch Full Movie Online Streaming Online and Download

Djuna-4   Djuna-16                                    Djuna-24

Hierna trokken we wat verder het weiland in voor de actie. Het voordeel van zo’n gehoorzaam model, is dat het baasje de hond in de zit/af kan zetten en achter mij kan komen staan om te roepen. Hierdoor komt de hond bijna recht op de camera afgerend en dat levert echt gave beelden op!

Djuna-67  Djuna-51   Djuna-84

Als afsluiter van de shoot zijn we nog even naar de stijger aan de voorzijde gegaan. Direct aan de Amsterkade hebben we nog ’n korte set foto’s geshoten van een inmiddels flink vermoeide Djuna. Hierna had ’t mooie meisje haar rust meer dan verdiend en hebben we de shoot afgesloten.

Djuna-113