Benner Senner | Vespa

Het aanmeldberichtje van baasje Kim klonk voor mij direct als een toffe uitdaging! Ze vertelde me over haar prachtige Benner Senner “pup” Vespa van 7 maanden! Niet alleen wilde ze heel graag ’n paar mooie foto’s van haar knuffel, ook wilde ze heel graag zelf en samen met haar man en de hond op de foto. Hoewel ik inmiddel al wel een paar keer shoots gedaan heb van alleen de hond, was Baas & Hond voor mij een primeur! Alweer eentje!!

Vespa-2  Vespa-3

We spraken af op een losloopstrook in Nieuwkoop met ’n prachtig uitzicht op de weilanden richting Aarlanderveen. Door het tijdstip waarop we hadden afgesproken, konden we profiteren van het “Gouden Uurtje” waarop de zon en het licht absoluut op z’n mooist zijn! Vespa had duidelijk zin in ’n gezellige wandeling en maakte zich heerlijk druk met heen en weer rennen tussen haar beide baasjes en mij als fotograaf. Dit hollen wisselde ze af met soms ’n slok water uit de sloot, je uitsloven maakt dorstig! Desondanks was deze spring-in-‘t-veld zeker wel te verleiden tot even mooi stilzitten of -liggen voor een foto.

Vespa-11  Vespa-15 Vespa-39  Vespa-64

Uiteraard hebben we hierna gewerkt aan de foto’s van Vespa samen met haar baasjes. De vrolijke clown had af en toe ’n ander plan dan ik en haar baasjes, maar we zijn er toch zeker in geslaagd om ze met z’n drieën leuk op de foto te zetten!

Vespa-42    Vespa-57  Vespa-60