American Stafford x American Bulldog | Tankie | KWPN merrie | Zavilina

Overdag leek het eventjes nergens op te gaan lijken, maar in de avonduren had ik ontzettend veel mazzel! Ik had namelijk afgesproken met Chloe en niet 1, maar zelfs 2 modellen! Chloe mailde mij omdat ze graag foto’s wilde van haar nieuwe hond, Tankie. Maar naast Tankie had ze ook ’n groter model voor mij in de aanbieding, haar prachtige KWPN-merrie Zavilina! Omdat ik normaliter geen paarden fotografeer, maar het wel hele prachtige dieren vind, hoefde ik niet lang te twijfelen! We spraken af op de stal waar Zavilina staat en zouden beide modellen combineren!

Tankie&Zavilina-54

 

We begonnen met foto’s van Zavilina en deze fantastische meid heeft zich letterlijk voor me in het zweet gewerkt! Alsof ze al jaren voor de camera staat begon ze parmantig heen en weer te draven en na wat aansporing werd ik zelf getrakteerd op ’n pittige galop!

 

Tankie&Zavilina-12

Tankie&Zavilina-4

 

 

 

 

 

 

Tankie&Zavilina-29

Tankie&Zavilina-40

 

 

 

 

 

 

Na dit toffe experiment ging ik verder met Tankie, ’n ontzettend vrolijk en onstuimige hond! Deze bijzondere dame, ’n kruising tussen ’n Amerikaanse Stafford & een Amerikaanse Bulldog, komt uit Spanje en heeft dan in ’t asiel gezeten. Haar baasjes wisten me te vertellen dat ze zelfs op de zogenaamde dodenrij van het asiel heeft gezeten, maar omdat ze zo’n sociaal en lief karakter had, is ze gelukkig gered door een hulporganisatie en kwam ze naar Nederland. Nu woont ze sinds 4 maanden bij haar nieuwe baasjes en het gaat gelukkig fantastisch met deze mooie meid!

Tankie&Zavilina-57 Tankie&Zavilina-69

Tankie&Zavilina-62

Zoals ik stiekem al hoopte met zo’n uitbundig model, was Tankie zeker wel te porren voor wat gezellige actiefoto’s!

Tankie&Zavilina-83 Tankie&Zavilina-103