18-06-2016 | Reünie Mischa’s Doodles 2016

Lieve bezoekers van de Mischa’s Doodles Reünie 2016,

Na enige vertraging van mijn kant (waarvoor oprecht mijn excuses) kan ik toch eindelijk de foto’s van de reünie aan jullie afleveren! Ik vond het ontzettend leuk om zoveel Doodles met hun gezin op de foto te zetten, voor mij als hondenfotograaf een feestje!

De portretten van Doodles met hun gezin zijn ook allemaal op de site van Brigitte te bekijken. Deze foto’s zijn allemaal voorzien van mijn logo in de hoek van de foto en ze mogen op het internet gebruikt worden om te laten zien. Vinden jullie het leuk om een foto te hebben om bijvoorbeeld af te drukken of te verwerken in een fotoboek? Of willen jullie een foto op canvas? Dan zijn jullie op mijn site aan het juiste adres.

Speciaal voor alle Mischa’s Doodles baasjes heb ik een gereduceerd tarief voor de zogenaamde hoge resolutie bestanden. Normaal kost een bestand op groot formaat €9,99 , maar speciaal voor baasjes van een Mischa’s Doodle maak ik hier €2,– van!
Hebben jullie liever de foto direct afgedrukt? Of zien jullie hem graag op een mooi canvasdoek gedrukt? Bekijk dan de bedragen hiervoor op de tarievenpagina.
Daarnaast krijgen de eerste 10 personen die een fotobestand, fotoafdruk of canvasdoek bestellen 20% korting op een volledige fotoshoot!

Het bestelformulier is de vinden aan de onderzijde van deze pagina, direct onder de foto’s.

De foto’s

Bestelformulier